Categories
Reizen

Dag 1: vertraging op Helsinski

Vandaag om 5 voor 14u vertrokken uit Brussel. Ondanks wat turbulentie onderweg na 2uur en 45 minuten aangekomen op Helsinski. Nadat papa met wat vouchers kwam opdagen begonnen we nattigheid te voelen. Helaas is op dit moment de vlucht uitgesteld tot 21uur 30 Finse tijd. Daarom hebben we met ons 4 een pizza gaan eten met de vouchers. Nadat we verder gingen naar de terminal, blijkt niemand van het personeel aanwezig aan de balie. Niet echt een goed teken. To be continued….

Update: Om 22uur zal de vlucht vertrekken

1 reply on “Dag 1: vertraging op Helsinski”

We hebben jullie berichtje gelezen. We hopen dat het vanaf nu wat beter gaat. Geniet nog van jullie trip en houd ons op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.