Categories
Uncategorized

iTunes en zijn problemen

Ik heb iTunes altijd een fijn programma gevonden op de Mac, werkte altijd beter dan de windows versie, al had het ook wel hier en daar wat problemen, maar ach daar stoor je je op de duur niet meer aan (zoals bijv. het zoeken naar nummers als ze niet direct gevonden worden arrh). Maar nu begint het echt wel te bont te worden. Ik bewaar mijn iTunes bibliotheek op een externe harde schijf, en milieubewust als we de dag van vandaag zijn, gaat deze schijf na een bepaalde periode van inactiviteit in standby. Nu is echter iTunes altijd gehaast, en als hij niet rap genoeg zijn bibliotheek vind, maakt hij doodleuk een nieuwe aan én plaatst hij je oude iTunes bibliotheek in een map waar geen enkele mens op het eerste moment zou gaan zoeken. Resultaat: tientallen verschillende ‘Previous’ iTunes bibliotheken en een iPod die bij elke sync de complete bibliotheek (meer dan 2500 nummers) opnieuw moet kopiëren.

1 reply on “iTunes en zijn problemen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.