Categories
Londen Reizen

Dag 1 & 2: Op weg naar londen + bezoek Arsenal

Weer een tijd geleden dat hier nog iets deftigs op de blog verschenen is, dus laat ik er maar meteen aan beginnen. Vrijdag zijn we ‘s ochtends vroeg vertrokken naar de shuttle om dan verder te reizen via de trein naar Folkstone. Na het inlezen van de nummerplaat en controle van de identiteitskaart, konden we aan boord gaan. Na wat vertier met filmpjes uit de oude doos, arriveerden we een halfuur later op onze bestemming. Vandaar reden we verder naar Londen. Onderweg gestopt om te tanken. Toen we weer vertrokken, zwaaide een voorbijganger panikerig vanuit haar auto: bleek dat papa vergeten was de dop erop te draaien om de brandstoftank af te sluiten. Na dit incident konden we onze reis verderzetten. Na aankomst in de Holiday Inn hebben we meteen de buurt wat gaan verkennen en metro tickets gekocht en ons verplaatst naar regent street. We hebben ons wat zitten vergapen naar de iPad en iPhone 4 in de apple store. ‘s Avonds hebben we dan in één van de vele bioscopen gaan kijken naar Inception . De moeite om eens mee te maken. Bijna 1700 man (!) kon in de zaal binnen. Och ja, voor ik het vergeet: als warme maaltijd opteerden we voor de burger king.

Dag 2: Vandaag weer vroeg weer uit de veren, vanwege de lange reistijd en de rondleiding die al startte om 9.30 in het Arsenal stadion. Tijdens de tour kregen we een rondleiding in het stadion, de diamond club en de kleedkamers. Na de tour hebben we dan nog wat gaan rondlopen in Piccadilly Circus, om dan te gaan kijken naar een match tussen Arsenal en een lokale Londense club (waarvan ik nu niet op de naam kan komen. Wees gerust, ik plaats bij de volgende update wel de naam), samen met een ietwat luidruchtige fan. Arsenal won overigens met 4-0. Zo, ik ga het hierbij laten voor vandaag. Als mer nog iets noemenswaardig te binnen schiet, zul je het wel lezen bij de volgende update.

Tot morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.