Categories
Uncategorized

Dag 5: Bezoek aan Rome

Vandaag hebben we Rome bezocht. Na een lange autorit, en wat akelige momenten door de binnenstad, hebben we dan eindelijk een parkeerplaats gevonden. De rit door de binnenstad was al een avontuur op zich: Drie rijstroken zonder wegmarkering, verkeerslichten die op rood springen, roekeloze automobilisten, we hebben het allemaal meegemaakt. Verder verliep ons bezoek zonder incidenten. We hebben het Colosseum en Pantheon bezocht. Tante Petra had het wel al gehad na 5 minuten, het moet een beetje vlug vlug gaan. ’s Middags hebben we nabij het Colosseum pizza gegeten. Joppe heeft als souvenir een miniversie van het Colosseum gekregen. Het Pantheon was helaas toe aan renovatie, zodat de helft ervan in de steigers staat.

Bekijk de afgelegde route.

2 replies on “Dag 5: Bezoek aan Rome”

Hey,
Jullie hebben blijkbaar al veel bezocht. Tof ! Vandaag even vlug gaan optreden in Waregem (tussenin de bewakingen in Dranouter…) Gisterenavond kwam Anouk. I.p.v. met een tourbus kwam de hele equipe van madam met aparte wagens uit Holland aan. Bijna allemaal verloren gereden. Begrijp dat niet ; met gps… . Eén muzikant verkoos zelfs de gracht boven het asfalt :-). Ze had zelfs een eigen masseuse én massagetafel mee !! Van kapsones gesproken… . De masseuse was heel content dat ze er eerder was dan Anouk zelf want anders zou het donderen (zei ze toch zelf). Het gedonder bleef gelukkig uit maar vandaag – zaterdag – heeft het flink geregend wat het terrein op een modderpoel laat lijken (toch op vele plaatsen). Gelukkig nu weer droog. Is heel plezante opdracht. Lijkt me wel iets voor als het goochelen niet meer ‘marcheert’ :-). En in de controlekamer naar de camerabeelden kijken, is iets voor jou ! Nog veel plezier in Italië !!
Veel groeten,
papa

Hallo, blij wat nieuws te horen van jullie. Ja, al een week dat jullie vertrokken zijn. Ben je dat Italiaans eten al gewoon? ‘t schijnt dat ze daar lekkere pasta hebben. Vandaag de tour de Belgique gedaan. Eerst bij tante Magda geweest, tijger is niet blij om juran te zien. Bij jullie thuis ging juran helemaal uit de bol en na heel wat heen en weer gekoers, kon opa hem voor een kwartier in zijn hok steken. Er was wel wat gejank maar wij genoten van een senseootje (zelf meegebracht he) want de doos was leeg bij jullie, maar een chocolaatje hebben we wel gevonden. Dan nog bij tante Petra geweest. In de nam. hier wat regenachtig nu schijnt de zon weer . En juran ligt nu te ronken. Ik denk dat je werk zult hebben om hem terug propere manieren te leren. Hier trekthij zich nie veel aan. Maar ja we doen ons best hoor, och ja bij oma en opa mogen de kindjes ook meer dan thuis! Hoe gaat het met tante Petra, nog nie teveel coctails gedronken samen met Gerdje. Geniet nog maar van jullie vakantie, jullie verdienen het allemaal. Dikke knuffels van en een poot van oma, opa en juran.
P. S. Lierse- Stand. Luik 1-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.