Categories
Uncategorized

Dag 3: Brasov verkennen

Vandaag hebben we in de voormiddag eerst inkopen gedaan zodat we weg kunnen voor de volgende dagen. Gelukkig ligt de winkel hier niet zo ver vandaan, dus konden we de boodschappen te voet vervoeren, en aangezien tante Petra een grote schrik van liften heeft, konden we die ook meteen met de trap naar ons appartement op de hoogste verdieping slepen.

In de namiddag hebben we dan Brasov verkend. Omdat we nog niet gegeten hadden, hebben we nogmaals op restaurant gegaan. Joppe en ik aten een spaghetti, de rest nam genoegen met een slaatje. Wij werden als eersten bedient, de rest kon nog eventjes op hun kin kloppen. Zodoende was ons bord reeds leeg nog voordat Tante Petra, Gerdje en Dirk ook .hun maaltijd konden nuttigen.

Na het eten hebben we dan met een kabellift het uitzichtpunt bovenaan kunnen bezoeken (waar onder andere de letters van Brasov staan opgesteld). De afdaling hebben we dan te voet uitgevoerd. Die was op bepaalde plaatsen redelijk steil, waardoor Tattie soms haar oriëntatie verloor. Hannes had de reis bijna voortijdig mogen afbreken. Gelukkig was er een reling om je aan vast te houden.

Met zo een afdaling achter onze kiezen was het tijd voor een beloning. ‘s Avonds werd voor de eerste keer de jacuzzi getest.

Foto’s van vandaag vind je terug op flickr.

Tot morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.