Categories
Uncategorized

Dag 7, 8 en 9: nog eens een update

Het is al enkele dagen stil op deze blog, Geen paniek, onze organen zijn nog niet verhandelt. Ik ben namelijk niet de persoon die epistels schrijft wanneer er niks gebeurt. Daarvoor kun je beter een boek lezen.

Zondag was het rustdag en hebben we maar het dagschema onderuit gehaald. Het was half 5 s avonds (!) voordat we ontbeten. Tattie en Gerdje waren 4 uur onderweg voor ze een winkel tegenkwamen die open was. Er is dan ook niet veel gebeurd die dag. Om de tijd te doden schaakt Joppe ondertussen maar tegen zijn grote broer (aka de schaak AI op de smartphone, want ik kan niet schaken).

Maandag hebben we een Roemeens kerkhof bezocht. We hebben wel maar 1 kerkhof bezocht, dus ik heb geen idee of onze sample size representatief is voor gans Roemenië, maar toch merkten we een paar grote verschillen in vergelijking met België: Zo staan de graven hier niet echt netjes geordend, maar op elkaar gepropt. Blijkbaar willen de Roemenen ook inspraak in hoe hun grafzerk eruit komt te zien, getuige de vele zerken waar nog geen overlijdensdatum  in gegraveerd staat. Ook hebben we ontdekt dat het hier gebruikelijk is om bij een overlijden de zerk te overladen met dennebomen. De nabijgelegen kerk was afgesloten met traliewerk, dus die konden we helaas niet bezoeken.

Een nadeel van in de middle of nowhere te zitten, is dat je steeds een stuk moet rijden voordat je iets bezienswaardig tegenkomt. Dit was vandaag (dinsdag) dan ook niet anders. We zijn wel in een mooi landschap terecht gekomen. Helaas is het reeds commercieel uitgebuit waardoor je je tijdens de rit mag vergapen aan tientallen souvenir shops aan de rand van de rotswanden. Niet echt flatterend.

 

Foto’s van de afgelopen dagen vind je op flickr.

 

1 reply on “Dag 7, 8 en 9: nog eens een update”

Hello

YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: randomize.be ?

WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH:
– 100% safe for your site
– real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters
– visitors from Search Engine (by keyword)
– visitors from Social Media Sites (referrals)
– visitors from any country you want (USA/UK/CA/EU…)
– very low bounce rate
– very long visit duration
– multiple pages visited
– tractable in google analytics
– custom URL tracking provided
– boost ranking in SERP, SEO, profit from CPM

CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST HERE=> [email protected]

Thanks, Evie Lamson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.