Categories
Uncategorized

Australië dag 8 & 9: Beechworth en Rye

Eindelijk nog eens foto’s: https://flic.kr/s/aHskFwQCup

 

In Beechworth wou Dirk wat uitrusten, dus gingen met ons 4’en ipv met 5 gaan wandelen. Helaas moet je voor de meest indrukwekkende wandeling je wagen voorzien van sneeuwkettingen. Sinds we met een huurwagen rijden, is dat niet echt een optie. Dus parkeerden we de wagen helemaal aan de voet van de berg, en starten we de wandeling genaamd ‘the big walk’ vanaf daar. De volledige wandeling was 11km enkele reis, dus hebben we maar een gedeelte van de wandeling afgelegd. Aangezien we in de bergen zaten, was het de ganse wandeling nogal mistig, maar dat gaf wat production value aan de foto’s. Tijdens de terugweg maakten we nog een kleine onweg, zodat we onze weg mochten verderzetten langs een omgevallen boom. Maar uiteindelijk werden we beloond met een prachtig uitzicht op een waterval. Ondertussen was de mist al wat weggetrokken zodat we uiteindelijk toch nog wat konden genieten van het uitzicht.

Vandaag bezochten we voor de lange rit naar Rye nog even samen met Siebe en Sofie het centrum van Beechworth. Hierna namen we afscheid voor de komende dagen en zetten we onze tocht verder voor de oversteek van morgen. Onderweg viel de regen met bakken uit de lucht, dus hebben we niet veel kunnen genieten van het uitzicht. Gelukkig is onze verblijfplaats wel in orde, dus zullen we toch tenminste een goede nachtrust hebben. Ook is onze internet toegang hier zoals je deze in 2016 mag verwachten, wat betekent dat we eindelijk nog eens wat foto’s kunnen plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.