2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | 2014-2015 | | 2013-2014 | 2012-2013 | archief

We maakten een echt kunstwerkje met hardgekookte eitjes. Leuk om te kokkerellen in de klas. En nog leuker om al dat lekkers op te eten. De laatste dag voor de vakantie was de paashaas in klas geweest. Die had heel wat paaseitjes verstopt. Maar ALLE zakjes werden gevonden en zo kon iedereen genieten van de lekkere chocolade. Dank je wel, paashaas !
Bekijk hier de foto's.

We bezochten de schapenboerderij van Marc en Nadine Dehem. We konden genieten van de vele kleine lammetjes. We mochten er zelfs ééntje vasthouden. Wat wij nog niet wisten... Lammetjes die door de mama worden verstoten of die wees geworden zijn, krijgen een stiefmamaGEIT.. Die geiten geven melk aan deze lammetjes zodat zij probleemloos kunnen groeien. Lief ! Toch ?
Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.

Verkleed door de straten van Hollebeke wandelen, dansen, lachen en zingen. Carnaval, de leukste tijd van het jaar...
Bekijk hier de foto's.

Een quizvraag bedenken... Niet altijd makkelijk. Dit jaar tekenden wij in groep een logo van bekende (nu ja, eerlijk is eerlijk, ook wat mindere bekende) producten. De mensen moesten proberen zo veel mogelijk logo's te herkennen. En je raadt het wellicht, wij hebben die vraag allemaal correct opgelost ;-)
Bekijk hier de foto's.

Met een beetje fantasie en wat doosjes, rolletjes en ander materiaal maakten wij deze knappe insstrumenten. En of ze mooi klonken. We hebben genoten van ons eigen muziekconcert!
Bekijk hier de foto's.

Kerstboom met heel veel pakjes. Ook dit jaar knutselden we een verrassing voor een klasgenootje. En dat we creatief waren, kun je hier zien.
Bekijk hier de foto's.

De Sint kwam op bezoek en ook Zwarte Piet was er bij. We zongen een liedje voor hen, droegen een versje voor en wij kregen heel wat snoep, mandarijntjes en een leuk geschenkje. Dank je wel, Sint en Piet!
Bekijk hier de foto's.

Oktober = Missiemaand. Dit jaar kregen wij bezoek van 2 missionarissen die zich jaren hebben ingezet voor arme mensen in Afrika. We genoten van hun mooie verhalen, vele dia's en hun muzikaal intermezzo.
Bekijk hier de foto's.

Als het kriebelt, moet je sporten....
Bekijk hier de foto's.

Kermis in ons dorp! De draaimolen draaide weer op volle toeren, we graaiden achter de kwast en daarna mochten we genieten van goochelaar Polini. De namiddag was heel geslaagd.
Bekijk hier de foto's.

Niets leuker dan jarig zijn! En als je dan nog een zelfgeknutseld verjaardagskaartje krijgt, kan je dag helemaal niet meer stuk. Hier zie je de kinderen aan het werk om een hele mooie kaart te knutselen.
Bekijk hier de foto's.

RSS feed | Links