2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 | 2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | | 2015-2016 | archief


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de video.

We leren in de klas over het ziekenhuis. Op dinsdag 12 januari mochten we een bezoekje brengen aan het ziekenhuis. We kregen er een heel interessante rondleiding. We zagen de kraamafdeling. Wat een pret ! Juf Ann-Sophie is pas bevallen van een dochtertje, Estelle en die mochten wij gaan bewonderen. We mochten ook een kijkje nemen op de spoedafdeling, de radiologie en kinderafdeling. Als slot kregen we nog allemaal iets lekkers te drinken. Het was een heel leerrijke namiddag. Dank je wel aan alle mensen die ons zoveel uitleg gaven over hun dienst.
Bekijk hier de foto's.

Kerst... Tijd om pakjes uit te delen en te krijgen. Iedereen had een kaartje met een naam getrokken. Voor die persoon moest er dan een cadeautje gemaakt worden. De kerstboom in klas stond te baden tussen de kleurrijke, mooi versierde geschenkjes. En dan was het eindelijk zover. De pakjes mochten worden uitgedeeld en open gemaakt. En of ze genoten..
Bekijk hier de foto's.

Kerstkaartjes maken. Altijd leuk! Dit jaar mochten we onze eigen handafdruk plaatsen en omtoveren tot een groep sneeuwmannetjes, we tekenden met wasco een leuke sneeuwman of sneeuwmannen en we knutselden een rendier. Deze was de moeilijkste. Maar het resultaat mag er zijn !
Bekijk hier de foto's.

Op maandag 4 december werden we verwacht in de sporthal van Ieper om allerlei oefeningen en spelletjes met de bal te spelen. Hier zie je hoe fijn we dit vonden.
Bekijk hier de foto's.

Tijdens de voorleesweek mochten we in het 3de leerjaar genieten van een verhaal enkele leerlingen uit het 5de en 6de kwamen voorlezen. En of we genoten.. Het 4de leerjaar mocht zelf een verhaal voorlezen bij de jongste en de oudste kleuters. Hier zie je hen aan het werk.
Bekijk hier de foto's.

In onze klas hebben we allemaal wel iets waar we echt goed in zijn. Hier zie je Zhano die saxofoon speelt.
Bekijk hier de foto's.

Op 10 november kwam de Sint naar onze klas. Enthousiaste en blije gezichten maar toch ook eeen beetje spanning en paniek... Er zijn tenslotte ook nog 2 pieten mee. Alles verliep vlot, de Sint was heel tevreden en we kregen 2 lekkere sintkoeken en nog een leuk geschenk.
Bekijk hier de foto's.

Vandaag op stap naar het bos. Samen met de papa van juf leerden we blaadjes en bomen herkennen, onderzochten we paddenstoelen met een spiegeltje, mochten we bomen meten en leerden we ook hoe je de leeftijd van een boom kan bepalen zonder dat hij moet worden omgezaagd. We konden heel ver kijken met onze verrekijker en heel dicht met de loep. Op de terugweg kregen we nog een snoepje van jufs mama. Het was een heel leuke en leerrijke namiddag!
Bekijk hier de foto's.

We hebben in klas heel wat geleerd over gezonde voeding. Als afsluiter van onze thema hebben we ware kunstwerkjes van hard gekookte eitjes gemaakt. En of die smaakten....
Bekijk hier de foto's.

Een ganse dag mogen bewegen. Er werd gedanst, gefietst en heel hard gelopen. Het was een heel leuke dag.
Bekijk hier de foto's.

Dag van de sportclub! Iedereen mocht op woensdag 16 september naar school komen met zijn of haar sportkleren van de sportclub waar ze lid van zijn of van de sport die ze beoefenen. Het was een allegaartje van uitrustingen maar het was reuzeleuk. We startten en eindigden de dag met een bewegingsliedje.
Bekijk hier de foto's.

Vandaag brachten we een bezoek aan de bibliotheek. We konden luisteren naar een heel mooi verhaal, dat eigenlijk helemaal geen verhaal bleek.. We namen kijkje achter de schermen. Een heel karwei om al die boeken te kaften en van etiketjes te voorzien, de spelotheek te bewonderen en de machines te zien die dienen om de beschadigde boeken te herstellen. We zagen heel veel boeken, leerden hoe je een boek kunt terugvinden in de bib, (oooo... er zijn hier zoveeeeeel boeken). En we zagen een heel mooie tentoonstelling over historische figuren. Het was een leerrijke namiddag.
Bekijk hier de foto's.

Kermis in ons dorp. We mochten een ritje maken op de draaimolen en daarna kwam een goochelaar/clown in de zaal optreden. We zagen heel veel verrassende goocheltrucs en mochten mee zingen en dansen met de clown. We vonden het heel fijn. Dank aan de mensen van het feestkomiteit die dit voor ons organiseerden. Ook het wafeltje en drankje was erg lekker.
Bekijk hier de foto's.

Joepie! Er is er eentje jarig; Niets leuker dan verjaren. Met een zelfgemaakte kroon is het nog zo tof. Proficiat en geniet van deze dag.
Bekijk hier de foto's.

RSS feed | Links