2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 | 2019-2020 | 2018-2019 | | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | archief

Vandaag werden we extra verwend door Juka. Na de grote vakantie start Juka in een andere school. Hij wou graag zijn afscheid nemen van zijn vriendjes met een beker suikerspin en een een fruitsap. Hartelijk daarvoor en veel succes op je nieuwe school, Juka! Hopelijk kom je volgend jaar af en toe nog eens op bezoek!
Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.

Op 27 april was onze juf jarig. Er werden stiekem plannetjes gesmeed om haar te verrassen. Mooie tekeningen, leuke kaartjes, een mooie slinger, ballonnen... ook het muzikaal talent werd boven gehaald. Geniet mee van deze mooie voorstelling. Dank jullie voor zoveel moois!
Bekijk hier de video.

Op schoolreis naar Pairi Daiza! We keken er al weken naar uit en eindelijk was de grote dag aangebroken. Met een rugzak vol lekkers en vol verwachting vertrokken we. Het weer was niet zo prachtig als de voorbije dagen maar de belevenissen waren des te beter. Geniet mee van deze leuke dag!
Bekijk hier de foto's.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Dit was de opdracht. In groepjes werden de ideeën uitgewerkt. Er werd allerlei materiaal meegebracht naar klas om er iets moois van te maken. Boeken vol behangpapier, nepgrassen, stenen, hout... zelfs een boormachine. En het resultaat mag er zijn!
Bekijk hier de foto's.

Niets zo leuk dan om zich te kunnen verkleden. We trokken met de hele school door de straten van Hollebeke. En de sneeuw.... die kregen we er gratis bij :) !
Bekijk hier de foto's.

Woensdagnamiddag waren we in de sporthal in Wijtschate. Er was daar trefbaltoernooi tussen verschillende scholen. We hebben onze uiterste best gedaan, veel plezier beleefd, veel gelopen (meer dan 10 000 stappen) en een goed resultaat behaald. De grote winnaars waren de leerlingen uit Kemmel. Proficiat!
Bekijk hier de foto's.

Bijna Kerstmis. Daar horen toch pakjes bij. Iedereen maakte een geschenkje voor één iemand uit klas. Voor wie je geschenkje was, bleef een groot geheim. De kerstboom stond met de dag voller van de pakjes. En eindelijk.... het grote moment was aangebroken. Pakjes geven en krijgen. Heerlijk
Bekijk hier de foto's.

Zelfgemaakte nieuwjaarskaarten. Allemaal deden ze hun uiterste best om een mooi kaartje te knutselen.
Bekijk hier de foto's.

Knutselen! We maken een sneeuwman... Nee, niet met sneeuw, die hebben we niet. Dan maar met hout en verf aan de slag.
Bekijk hier de foto's.

Op vrijdag kwam de Sint naar de klas. De Spiekpieten waren mee en wisten heel wat over de kinderen te vertellen. De Pieten waren ook muzikaal want ze waagden zich zelfs aan een dansje. Het was een leuk weerzien.
Bekijk hier de foto's.

Leuk als papa bakker is.... mmmmm zo lekker..
Bekijk hier de foto's.

Maandag 25 september : Sportdag! Het 3de leerjaar werd met de auto's naar de sporthal in Wijtschate gebracht. Het 4de leerjaar ging met de fiets. De tocht verliep vrij vlot op een valpartij na waarbij één iemand de gracht in reed. De hele dag waren ze erg sportief bezig. Het zonnetje deed haar best zodat er ook buiten kon worden gesport. Ook de terugtocht naar huis verliep niet zonder slag of stoot. Eén valpartij eindigde alweer in de gracht, de andere valpartij op de straatstenen... Maar het bleef bij wat oppervlakkige schrammetjes. Het was een superleuke dag!
Bekijk hier de foto's.

De tweede maandag van september... Altijd een speciale dag. Het was kermis in Hollebeke. De voormiddag ging wat traag op gang.. toch wat moe na het drukke weekend. Maar in de namiddag was van moeheid geen sprake meer. Er was het jaarlijkse ritje op de draaimolen en daarna de goochelshow ! Het was een heel aangename namiddag waarin er heel wat werd gelachen, gewuifd, geroepen en zelfs gedanst.. Dank je wel, feestkomiteit om ons elk jaar opnieuw te verwennen met een leuk optreden !
Bekijk hier de foto's.

Het was al erg druk vandaag in klas.Ze kregen heel wat nieuwe boeken, schriften, schrijfgerei en knutselmateriaal. En dat moest allemaal een plaatsje krijgen. Hier zien jullie hen druk in de weer. En zoals jullie zien, hebben ze er allemaal zin in. Zoveel stralende gezichtjes. Op naar een boeiend, leerrijk en leuk schooljaar!
Bekijk hier de foto's.

RSS feed | Links