2022-2023 | 2021-2022 | 2020-2021 | | 2019-2020 | 2018-2019 | 2017-2018 | 2016-2017 | 2015-2016 | archief


Bekijk hier de foto's.


Bekijk hier de foto's.

Tijdens dit wero-thema leren we hoe materialen aan elkaar worden vast gemaakt. Er bestaan heel wat hechtingswijzen en we mochten dan ook voluit proberen om de verschillende materialen aan elkaar vast te hechten. Het was soms een lastig karwei maar we leerden heel wat bij. En onze werkstukjes.... Daar zijn we heel trots op!
Bekijk hier de foto's.

We maken een handpop met een sok. Met naald en draad en een oude (of een nieuwe?) sok gaan we aan de slag. Het resultaat.... daar moet je nog even op wachten want we zijn nog volop bezig met het maken van de pop.
Bekijk hier de foto's.

De vrijdag voor de krokusvakantie vierden we carnaval op school. We hebben ons verkleed en maakten daarna een tocht door het dorp.
Bekijk hier de foto's.

Tijdens de projectweek brachten we een bezoek aan het centrum voor de opleiding van hulphonden. We kregen veel info en konden zien hoe de honden worden getraind. We brachten ook nog een bezoek aan de boerderij. Daar konden we zien hoe de koeien gemolken worden, welk eten ze krijgen en dat ze allemaal een nummer in hun oren krijgen. Het was boeiend en leerrijk.
Bekijk hier de foto's.

Vandaag kwam de Sint met zijn Pieten op bezoek. Het was heel spannend en sommige kinderen waren zelfs een klein beetje bang. Maar de Sint was tevreden over onze klas.
Bekijk hier de foto's.

Dinsdag 8 oktober gingen we de hele dag sporten in Wijtschate. We waren een ganse dag erg actief en deden aan boogschieten en blaaspijpschieten. Er waren ook enkele buitenactiviteiten waarbij we ons volop konden uitleven. Geniet mee van onze sportieve prestaties.
Bekijk hier de foto's.

Agent Francis kwam vandaag de fietsen van het 4de leerjaar controleren. Binnenkort fietsen we op sportdag naar de sporthal in Wijtschate. En de fietsen moeten in orde zijn. De remmen werden gecontroleerd, de nodige verlichting, witte reflector vooraan, gele reflectoren in de pedalen, goed opgeblazen banden. Alle fietsen werden grondig nagezien. De agent was heel tevreden. De meeste fietsen slaagden voor de test!
Bekijk hier de foto's.

Vandaag stond de sportcub in de kijker. Iedereen stak zich in zijn sporttenue en kon vertellen welke sport hij/zij beoefent. Meester Tim was de sportassistent, juf was fotograaf:-)
Bekijk hier de foto's.

Jarig zijn is leuk. We mogen op de verjaardagsstoel zitten, krijgen een leuke kroon, mogen ook een verjaardagskaart nemen en trakteren we met onze zelfgebakken taart.
Bekijk hier de foto's.

Elke vrijdag werken we in hoeken. Ieder groepje krijgt een andere taak. Er is een taalhoek, een rekenhoek, een bouwhoek, een tekenhoek, een legohoek, een computerhoek, een gedichtenhoek, een spelletjeshoek... Elke week krijgt iedere groep een andere taak. Hier zie je ons aan het werk.
Bekijk hier de foto's.

Een ritje op de draaimolen is altijd leuk. Met dank aan het Feestkomiteit.
Bekijk hier de foto's.

Dat er hard gewerkt wordt merk je hier. En na de inspanning volgt de ontspanning.
Bekijk hier de foto's.

RSS feed | Links